MN Kozijn-directeur Marco Nabbe in zijn hagelnieuwe showroom op het Zand in Boxmeer. Foto: Diana Derks
MN Kozijn-directeur Marco Nabbe in zijn hagelnieuwe showroom op het Zand in Boxmeer. Foto: Diana Derks

MN Kozijn en topmerk Profel nu ook in Boxmeer

Algemeen 2.149 keer gelezen

BOXMEER | Een serre, veranda-uitbouw, rolluiken, een dakkapel, deuren, kozijnen, of het nu van aluminium, hout of kunststof moet zijn, u kunt het zo gek niet bedenken of MN Kozijn levert het. 'U vraagt wij draaien', zou bijna het motto kunnen zijn van het bedrijf van Marco Nabbe.

Dat is evenwel wat kort door de bocht, want het wordt pas 'draaien' voor MN Kozijn als alle mogelijkheden de revue zijn gepasseerd. Als de offerte glashelder is - Nabbe: 'Wij kunnen echt alle materialen aanbieden' - en de afspraken zwart op wit staan, geven de klant en MN Kozijn er samen een klap op.
De geboren en getogen Sambekenaar is een pure liefhebber als het om adviseren gaat, als hij de klanten op het juiste spoor kan zetten en ze vervolgens naar volle tevredenheid van dienst kan zijn.
Na Uden en Vught, waar in de showroom Patrick en Corina de klanten met alle egards ontvangen en te woord staan, doet Nabbe vanaf 28 november hetzelfde in Boxmeer. Op het Zand heeft MN Kozijn in samenwerking met Profel, een Belgisch kwaliteitsbedrijf dat wekelijks 3.600 nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien in kunststof, aluminium en hout plaatst, een fraaie en moderne showroom ingericht. Profel heeft MN Kozijn inmiddels gebombardeerd tot Expert-dealer. "Dat predikaat krijg je niet zomaar", legt Nabbe uit. "Je moet aan veel eisen voldoen, zoals het draaien van een bepaalde omzet, zijn er klachten, hoe zijn de reacties in het algemeen, volg je cursussen, sta je op beurzen, voer je geen andere merken, ze monitoren echt alles. In Nederland heeft Profel nu twaalf Expert-dealers. Profel is een bijzonder en fijn bedrijf waar ze echt alles zelf maken. Ze laten de bomen komen voor het hout, maken zelf het kunststofwerk en ook het glas produceren ze zelf. Alleen op die manier blijft de kwaliteit hoog en constant."
MN Kozijn heeft acht medewerkers, waarvan twee duo's die het montagewerk verrichten.
Mooi detail is de totstandkoming van het logo van MN Kozijn. Marco Nabbe: "Mijn vader heet Mari en zette op zijn tennisballen altijd het MN-teken om ze terug te kunnen vinden. Dat teken gebruik ik nu als logo voor MN Kozijn."
In de eerste heft van volgend jaar wordt de showroom aan het Zand 29a in Boxmeer officieel geopend.
www.mnkozijn.nl, 0485-747011

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant