De bungalows zoals ze er in de Maasbroeksche Blokken in Boxmeer uit komen zien.
De bungalows zoals ze er in de Maasbroeksche Blokken in Boxmeer uit komen zien.

Wilt u naar wens wonen in Boxmeer?

Algemeen 451 keer gelezen

BOXMEER | Altijd al op zoek geweest naar een bungalow die u naar eigen wens kunt laten realiseren? Dan is dit uw kans. In het plan Maasbroeksche Blokken te Boxmeer is een nieuw initiatief in ontwikkeling voor de bouw van vier bungalows.

Op een mooie locatie tussen Klaproos en Kamille, gelegen aan de noordelijke rand van Boxmeer, is ruimte voor de bouw van vier bungalows vanaf circa 330.000 euro vrij op naam. Dit woningtype is bijzonder geschikt voor medioren en senioren omdat de hoofdfuncties van de woning, waaronder een slaapkamer en een badkamer, zich op de begane grond bevinden. Hoe de woningen er van binnen én buiten uit komen te zien, wordt mede door de toekomstige bewoners bepaald. De architect heeft al diverse plattegronden ontworpen. Wilt u het liever anders, dan kan dat. Het doel is een woning te ontwikkelen die bij uw wensen past, zodat u klaar bent voor de toekomst. Aan de hand van gezamenlijke bijeenkomsten en individuele gesprekken komt u uiteindelijk tot een woningontwerp passend bij uw wensen.
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Bezoek dan de informatiebijeenkomst op maandag 18 december waar wij u meer informatie geven over het proces en de mogelijkheden. U kunt zich aanmelden via info@samenbouwen.in of telefonisch op telefoonnummer: 040-242 32 23. Na aanmelding ontvangt u de uitnodiging met de locatie en het tijdstip van de bijeenkomst. Kijk voor meer informatie op www.samenbouwen.in en volg 'Samen bouwen in Boxmeer' op Facebook. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant