Afbeelding

Huidverzorginspraktijk Evelien brengt uw huid in topconditie

Algemeen 391 keer gelezen

OEFFELT | "Een huid in topconditie brengen daar ga ik voor", vertelt Evelien Jilisen van Huidverzorginspraktijk Evelien uit Oeffelt.

Haar praktijk bestaat sinds 2004. "Ik heb eerst in verschillende praktijken gewerkt. Daar heb ik veel geleerd van echte vakvrouwen met dezelfde passie voor het vak als ik. Als zelfstandige kan ik nu het vak uitvoeren zoals ik denk dat het moet", vertelt de gedreven onderneemster.
Ze geniet het meest van de afwisseling in het werk. "Ook het persoonlijke contact met mensen vind ik fantastisch. Daarnaast is het een mooie uitdaging om een huid zo gezond mogelijk te maken. Bij mij komen mensen niet alleen voor een fijne behandeling, maar echt om hun huid gezond te maken. Door er samen aan te werken, bereik ik echt hele mooie resultaten." Maar Evelien doet meer. "Ik ben ook gespecialiseerd op het gebied van ontharen. Dat doe ik door middel van laser en elektrische ontharing. Heel veel mensen hebben last van overbeharing. Wat is er dan mooier om dat dan op te lossen."

Diolite Laser
Daarnaast huurt Evelien om een bepaalde tijd de Diolite Laser. Deze laser is een KTP Laser waarmee ik rode haarvaatjes, pigmentvlekken en steelwratjes heel goed kan verwijderen zonder dat de huid beschadigd wordt. Dankzij de vele cursussen die Evelien volgt, blijft ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. ,"Mensen willen een goed advies en daar is kennis voor nodig. Klanten weten tegenwoordig ook zelf veel door internet. Ik wil ze altijd een stapje voor zijn.''
Dankzij bijscholing kunnen klanten zelfs bij Evelien langskomen voor behandelingen die vergoed worden door de zorgverzekering. "Het gaat dan onder meer om het behandelen van overbeharing en acne", legt Evelien uit. Voor meer informatie kijk op www.huidverzorgingspraktijkevelien.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant