Fotobijschrift (v.l.n.r.): Coaches Micky Ponjee, Sabine van Thiel en Bart Akkersdijk zijn klaar voor Afslank Challenge.
Fotobijschrift (v.l.n.r.): Coaches Micky Ponjee, Sabine van Thiel en Bart Akkersdijk zijn klaar voor Afslank Challenge.

Goede voornemens waarmaken met Afslank Challenge

Algemeen 1.407 keer gelezen

GENNEP | Heb jij je voorgenomen om in 2018 écht gezond te gaan leven? Wil je die overtollige kilootjes nu absoluut verliezen? Doe dan vanaf woensdag 17 januari mee aan de Afslank Challenge van Lifestyle Healthcenter in Gennep. Gewichtsconsulente Sabine van Thiel en personal trainers Micky Ponjee en Bart Akkersdijk begeleiden je samen met fitnesinstructeurs Ramona, Harm, Sjaak en Kim.

Lifestyle-eigenaar Bart Akkersdijk legt uit: "Grote kans dat de goede voornemens alweer een beetje weggezakt zijn of zelfs vergeten. Maar wat iedereen graag wil, is gezond blijven. Dat gunnen wij iedereen. Daarom zijn wij ooit begonnen met een zeer uitgebreid aanbod van activiteiten gericht op bewegen en gezondheid. De Afslank Challenge past hier perfect bij. Deelname kost 19,50 euro per week."

Blijvend resultaat
Gewichtsconsulente Sabine van Thiel legt uit: "Het doel is vijf tot tien kilo afvallen en de algehele fitheid en het mentaal welbevinden in tien weken verbeteren. Nee, dit is geen crashdieet. Wij gaan juist voor blijvend resultaat. Deze challenge draait om bewustwording, zodat je deze gezonde leefstijl ook naderhand kunt volhouden. Je doet ontzettend veel kennis op; niet alleen over voeding, bewegen en een gezonde leefstijl, maar ook over jezelf. Wil je daar nu meer over weten, kom dan aanstaande woensdag 10 januari om 19.30 uur naar de informatieavond."

Micky Ponjee, die als personal trainer voor de deelnemers aan de challenge klaarstaat, legt uit: "Sabine richt zich op de voeding, daarnaast maken Bart en ik voor iedereen een individueel beweegprogramma. Vervolgens gaan we samen aan de slag. Iedere woensdagavond hebben we een uitgebreid programma. Het eerste deel zal in het teken staan van adviezen op het gebied van voeding, leefstijl, bewegen en mentale focus – iedere week wordt er weer een ander thema uitgelicht. Daarna gaan we met zijn allen sporten."

Begeleiding
Akkersdijk vult aan: "Als de groep behoefte heeft aan meerdere momenten waarop gezamenlijk getraind kan worden, dan is dat absoluut mogelijk. Als personal trainer kunnen we natuurlijk altijd meekijken, maar ook onze fitnessinstructeurs Ramona, Harm, Sjaak en Kim staan voor de deelnemers klaar met hun kennis."

Lifestyle Gennep werkt met een uniek concept voor de regio. "Om zeven uur 's ochtends gaan bij ons te deuren open en kan er de hele dag gesport worden tot tien uur 's avonds. Zo is onze spinningtheater de hele dag te gebruiken en hebben we een ruime keuze aan groepslessen. Onze dagelijkse aXtie lessen vallen daarbij op; dit is een intensieve full-body work-out onder enthousiaste begeleiding. En dat alles is mogelijk vanaf 17,95 euro per maand (in de daluren). In de maand januari kan men tevens gebruik maken van een gratis proeftraining en betaald men geen inschrijfkosten", besluit Akkersdijk.

Lifestyle Healthcenter is gevestigd aan Maasweg 49, Gennep. Voor meer info bel naar 0485-212424 of kijk op www.lifestylegennep.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant