Afbeelding

Optreden van harpduo in Madeleine in Boxmeer

Algemeen 206 keer gelezen

BOXMEER | Harpduo Wendy Rijken en Carla Bos treedt dinsdag 23 januari op in expertisecentrum Madeleine in Boxmeer op. Zij brengen 'De Schilderijententoonstelling' van Moessorgski in een bijzondere bewerking voor 2 harpen. Iedereen is van harte welkom om dit concert gratis bij te wonen.

Wendy Rijken is freelance musicus en verleent haar medewerking aan verschillende symfonie- en harmonieorkesten (o.a. Sinfonia Rotterdam, De Marinierskapel, FKKL BW, KMK JWF) en koren in binnen- en buitenland. Ook maakt zij deel uit van een viertal ensembles, o.a. Arpa Nuova met Annemieke IJzerman (harpduo) en Duo Naiades met Judith van der Plas (harp-klarinet).

Carla Bos is harpist van het Remix Ensemble for Contemporary Music in Porto, Portugal. Daarnaast is zij als freelancer zowel solistisch als met kamermuziekensembles werkzaam bij o.a. het Schönberg Ensemble, Amsterdam Sinfonietta, het Residentie Orkest.

Het concert begint om 15.00 uur in Madeleine aan de Velgertstraat 1 in Boxmeer. Het programma duurt één uur (zonder pauze). Dit optreden is onderdeel van een reeks klassieke concerten. De andere optredens vinden plaats op 23 april en 10 juli.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant