Afbeelding

Eerste nieuwjaarsborrel voor de bewoners van Boxmeer Oost

Algemeen 464 keer gelezen

BOXMEER | Op zondag 7 januari opende De Weijer 's middags haar deuren voor de eerste nieuwjaarsreceptie voor de bewoners van Oost  Boxmeer. Wijkraad Oost Boxmeer had deze sfeervolle locatie uitgekozen om haar wijkbewoners in de gelegenheid te stellen elkaar te ontmoeten en de beste wensen uit te spreken voor het nieuwe jaar.

Onder het genot van een glaasje bubbels (naar keuze met óf zonder alcohol!), andere drankjes en de bekende borrelhapjes van de Weijer werd er kennis gemaakt met onbekende buurtbewoners maar ook uitgebreid gebabbeld met bekenden. Het geheel werd nog extra opgevrolijkt door een muzikale bijdrage op accordeon door Geert Remmen en Marijn van Os. Beide buurtbewoners uit Oost Boxmeer.

In een korte toespraak sprak secretaris Wim Melssen de wijkbewoners toe en stelde hij de overige wijkraadleden voor aan de bewoners. Hij deed een oproep voor vrijwilligers voor het bedienen van de AED's die in 2018 geplaatst gaan worden in de wijk en ook voor het opruimen van zwerfafval. Er werd stilgestaan bij de geslaagde burendag in september die de Wijkraad in samenwerking met Pantein had georganiseerd. In 2018 wil de wijkraad de burendag in het teken van een thema organiseren. Ideeën hiervoor zijn van harte welkom bij de Wijkraad.

Een eenvoudige rondvraag aan het eind van de bijeenkomst leerde dat de aanwezigen enthousiast waren over de organisatie. Het initiatief van de wijkraad is warm ontvangen. Er kwamen ook bruikbare tips voor andere manieren om mensen uit de wijk met elkaar in contact te brengen.

De wijkraad was zeer tevreden over de opkomst  en gaf in het slotwoord aan deze gezellige bijeenkomst ook in 2019 te willen organiseren.

Mocht u naar aanleiding van dit artikel contact willen opnemen met de Wijkraad, dan kan dit via mailadres wijkraadoostboxmeer@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant