Gijs Ronnes.
Gijs Ronnes.

Bondscoach beachvolleybal Gijs Ronnes te gast bij Cicero

Algemeen 248 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Cicero presenteert op maandag 29 januari het boeiende verhaal van de bondscoach beachvolleybal Gijs Ronnes. Zijn team won brons tijdens de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Ronnes gaat het tijdens de Cicero-avond hebben over 'groei' en stelt daarbij dat je daarvoor als sporter - maar ook als ondernemer, manager of medewerker - buiten je comfortzone moet durven te gaan.

Gijs Ronnes (40) komt oorspronkelijk uit Boxmeer en is sinds eind 2012 bondscoach beachvolleybal van de topteams bij de mannen. Ronnes begon zijn topsportcarrière als zaalvolleyballer en was spelverdeler bij Oranje. Hij werd twee keer kampioen van Nederland en stapte vervolgens over op het beachvolleybal. Hij werd als beachvolleyballer drie keer Nederlands Kampioen en won CEV en FIVB ternooien. Met zijn beachpartner Jochem de Gruijter won hij zilver op het EK van 2006. Tijdens de Olympische Spelen van Rio 2016 boekte Ronnes als coach succes met zijn teams. Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen wonnen brons, Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst werden vijfde. Ronnes werd daarna verkozen tot Emerging Coach Rio 2016, een Nederlandse prijs voor een veelbelovende, opkomende coach.

Talent ontwikkelen, maximaal presteren en ambities waarmaken, dat geldt niet alleen in de sportwereld maar ook in het bedrijfsleven. Gijs Ronnes vertelt bij Cicero zijn verhaal met de titel 'Groei ligt buiten je comfortzone'. Hij geeft zijn visie op een mentaal weerbaar en veerkrachtig team, het sturen van aandacht, een goede mindset en optimaal prestatiegedrag.

Cicero Sint Anthonis nodigt iedereen van harte uit op maandag 29 januari naar het boeiende verhaal van Gijs Ronnes te komen luisteren. De avond vindt plaats in MFC Oelbroeck aan de Breestraat 1d in Sint Anthonis. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis, dankzij de ondersteuning van diverse sponsoren. Geniet van een bijzonder, inspirerend verhaal en verbreed uw referentiekader. Daarna kan er onder het genot van een drankje gezellig worden nagepraat.

Bij Cicero staan wereldse zaken én gebeurtenissen in de eigen regio centraal. Cultuur, politiek, maatschappij, sport, wetenschap en human interest komen aan bod. Boeiende thema's, spraakmakend gepresenteerd vanuit een verrassend perspectief. Gewone mensen, bijzondere verhalen!

Op de hoogte blijven van de avonden die Cicero organiseert? Bezoek dan de website van Cicero: www.cicerosintanthonis.nl en schrijf u hier in voor de digitale nieuwsbrief. U kunt ons natuurlijk ook liken op Facebook: www.facebook.com/cicerosintanthonis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant