Het G-toernooi komt er weer aan!
Het G-toernooi komt er weer aan!

Elfde editie van het Indoor G-toernooi in Cuijk

Algemeen 442 keer gelezen

CUIJK | Het spectaculaire Jumbo Cuijk Indoor G-toernooi van SIOL wordt zaterdag 20 januari voor de elfde keer gespeeld in het Laco Sportcentrum in Cuijk.

Paul Broeren, als lid van de toernooicommissie van SIOL betrokken bij de organisatie van dit toernooi, geeft aan dat dit toernooi inmiddels is uitgegroeid tot het grootste zaalvoetbaltoernooi voor G-teams in Zuid-Nederland. "Het toernooi leeft enorm, zowel bij de deelnemers als de supporters. Dat blijkt ook wel uit het feit dat we al heel snel vol zaten met de inschrijvingen".

Dit jaar doen er weer 15 jeugdteams mee van 10 verschillende verenigingen, zoals Heijen, Theole, Mulo, Wittenhorst, Beuningse Boys, Vianen Vooruit en Unitas '28 en natuurlijk doet SIOL zelf ook mee.

Otto Hafkenscheid, mede organisator, benadrukt daarbij dat deelnemen voor de teams vele malen belangrijker is dan winnen, het plezier staat voorop. "Halverwege het toernooi hebben we ook een echte deejay, die zorgt dan voor de inmiddels 'wereldberoemde' disco waarbij alle deelnemers en bezoekers helemaal los gaan".

Leo Pooth vult aan dat het Jumbo Cuijk Indoor G-toernooi een evenement is dat je gewoon mee moet maken. "Je kan dan zelf zien dat het toernooi enorm leeft bij de spelers, ouders, vrijwilligers en bezoekers, een mooiere kennismaking met het G-voetbal is bijna niet mogelijk. Vorig jaar was het gewoon volle bak tijdens de finale, alle plekken in de zaal waren bezet!"

Loterij
Dit jaar is een bezoek aan het toernooi extra interessant vanwege de loterij die tijdens het toernooi georganiseerd wordt. Dankzij de geweldige inbreng van de Cuijkse ondernemers zijn er dit jaar vele prijzen te winnen.

Daarnaast zullen Prins Sjors d'n Urste met zijn Adjudant René van de Scheresliepers uit Katwiek acte de presence geven tijdens dit toernooi. Alle reden om zaterdag aanwezig te zijn bij het Jumbo Cuijk G-toernooi.

Programma
Het toernooi begint om 12.00 uur in het Laco Sportcentrum te Cuijk. Om 12.15 uur is de officiële opening en om 12.45 uur beginnen de wedstrijden. Om 14.30 uur is er een swingende disco met dj Paul en Koen. Om 15.00 uur gaan de wedstrijden weer verder en om 16.20 uur wordt de halve finale gespeeld, gevolgd door de finale om 16.50 uur. De loterij en de prijsuitreiking starten om 17.10 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant