Archieffoto gemeentehuis Mook & Middelaar.
Archieffoto gemeentehuis Mook & Middelaar. Foto: Martijn Schwillens

Realisatie Gezondheidscentrum in Mook laat op zich wachten

Algemeen 385 keer gelezen

MOOK | Het geplande gezondheidscentrum in Mook laat langer op zich wachten dan verwacht. Dat komt omdat het kostenplaatje hoger uitvalt dan verwacht.

Eind oktober werd de concept-koopovereenkomst voor de gronden aan de Koningin Julianastraat in Mook getekend. "De initiatiefnemers van het gezondheidscentrum hebben alvorens tot ondertekening over te gaan nog eens goed naar de financiële haalbaarheid van hun plannen laten kijken. Zij hebben toen geconstateerd dat de totale exploitatie van het gezondheidscentrum meer gaat kosten dan oorspronkelijk was geraamd en dat het oorspronkelijk bouwplan in relatie tot de overeengekomen grondprijs niet haalbaar is", laat de gemeente weten. In een gesprek met wethouder Wienhoven hebben de initiatiefnemers achter het gezondheidscentrum hun situatie nader toegelicht en gevraagd om gezamenlijk te zoeken naar een oplossing.
"Op dit moment zijn wij in gesprek met de initiatiefnemers en wordt een oplossing gezocht. Gezien de vertrouwelijkheid van deze gesprekken kunnen we hier geen uitspraken over doen. Zowel het college van B&W alsook de initiatiefnemers hebben naar elkaar toe uitgesproken, dat beide partijen de ambitie hebben om er gezamenlijk uit te komen", besluit de gemeente Mook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant