Afbeelding

Kieslijst Algemeen Belang '90

Politiek 586 keer gelezen

MILL / SINT HUBERT| Algemeen Belang '90 uit Grave heeft de kieslijst gepresenteerd.

Voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart heeft Algemeen Belang '90 een flink aantal jonge kandidaten aan zich weten te binden. Bij de eerste 15 kandidaten op de lijst zijn maar liefst 6 personen onder de 30 jaar, waarvan enkelen zelfs onder de 25. Daarbij wordt de huidige fractie uitgebreid met een nieuw lid uit deze groep.

De eerste vijftien kandidaten stellen zich voor. Lijsttrekker Jos van den Boogaart, afgelopen 8 jaar wethouder, wil in deze functie nog graag een periode doorgaan. Erik Rietveld is sinds 4 jaar fractievoorzitter en ook hij wil die taak graag voortzetten. De fractie bestaat verder uit dezelfde personen als in de huidige periode nl.: Theo van Eenbergen, Marcel van den Elzen, Bram Hendriks, Mayke van den Elzen en Bas de Veer. De komende periode zal dit ervaren team worden versterkt met de jeugdige Robin Hendriks.

Dit team wordt verder aangevuld met Huub Verberk, Nick van Gemert, Renzo de Man, Menno Rietveld, Mathijs Goossens, Gradus van Engelen en Teun van de Cruijsen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant