Prins Jamie.
Prins Jamie.

Kom feesten op het uit- en thuiswonende bal

Carnaval 413 keer gelezen

BOXMEER | Met het uitkomen van de prins voor uit en thuiswonende zorgvragers kan de carnaval pas echt beginnen. Op 4 februari is het een groot feest tijdens het uit- en thuiswonende bal.

Uiteraard is de kersverse Prins Jamie ook van de partij. Hij werd onlangs bekend gemaakt als nieuwe hoogheid van het komende carnavalsseizoen. Jamie woont op woon-zorgboerderij de Hultenhoek en heeft zijn huisgenoot Johan Vousten gevraagd op te treden als adjudant. Tijdens zijn aanstelling was ook zijn voorganger Prins Theo van de partij. Hij bedankte iedereen voor het fantastische carnavalsseizoen. Daarna werd het tijd zich te ontdoen van zijn wereldse machten, zoals cape, steek en scepter. De spanning werd door een intermezzo van polonaises en zang verzorgd door Jong en belegen, de VOPC en Altied schik, nog wat verder opgebouwd. Hierna betrad Oeffeltse spreekstalmeester Wim Tijssen het podium en werd het lange wachten beloond. Vanachter een wit laken kwam Prins Jamie d'n Urste tevoorschijn. Een wens ging in vervulling en hij straalde van oor tot oor.

Na een geweldige avond kijkt Jamie nu al reikhalzend uit naar het grote uit en thuiswonende bal op 4 februari. Vanaf 13.30 uur is iedereen van harte welkom om er weer een groot feest van te maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant