Afbeelding

Tijdelijke verkeersmaatregelen vanwege de carnaval

Algemeen 1.142 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Er worden diverse verkeersmaatregelen genomen tijdens de carnaval. Hieronder een overzicht. 

Tijdelijke verkeersmaatregelen Landhorst
In verband met de verkeersveiligheid worden de volgende straten tijdens de zeepkistenrace op 10 februari 2018 van 13:00 uur tot 17:30 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers: Kerkstraat en Pioniersstraat.

Tijdelijke verkeersmaatregelen Oploo
In verband met de verkeersveiligheid worden de volgende straten tijdens de carnavalsoptocht op maandag 12 februari 2018 van 13:00 uur tot 16:00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers: de Grotestraat, de Gildestraat, de Boortorenstraat, de Deken Schmerlingstraat, de Blauwstraat, de Vloetweg en de Van Steenhuijsstraat in Oploo.

De omleiding vindt plaats via de Watermolenstraat, de Striep en dan richting Sint Anthonis.

Tijdelijke verkeersmaatregelen Sint Anthonis
In verband met de verkeersveiligheid worden de volgende straten tijdens de carnavalsoptocht op zondag 11 februari 2018 van 13:00 uur tot 1700 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers: De Staat, Bosweg, Molenstraat, Lepelstraat, Visioenenstraat, Athanasiusstraat, Alexandriëstraat, Dr. Verbeecklaan, Breestraat en eindigend bij het MFA Oelbroeck.

Tijdens de optocht kan de streekbus en de regiobus de kom van Sint Anthonis niet bereiken.

Tijdelijke verkeersmaatregelen Wanroij
In verband met de verkeersveiligheid worden de volgende straten tijdens de carnavalsoptocht op zondag 11 februari 2018 van 13:30 uur tot 17:00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers: Hoevensestraat, Dorpsstraat, Lindenlaan, Hapseweg, Dorpsstraat oversteken, Schoolstraat, Lepelstraat, Herselstraat, Risterstraat, Egstraat, Groenhoeven, Ploegweg, Zichtstraat (langs de Lookant), Lepelstraat en eindigend op het Dorpsplein.

Tijdelijke verkeersmaatregelen Westerbeek
In verband met de verkeersveiligheid wordt de Stevensstraat tijdens de carnavalsoptocht op zondag 11 februari 2018 van 09:30 uur tot 11:30 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant