Het jongerenbal in Mill belooft een groot feest te worden.
Het jongerenbal in Mill belooft een groot feest te worden.

Sjieke Bazen en Stuk TV op het jongerenbal in Mill

Carnaval 537 keer gelezen

MILL | Ook dit jaar is het de Foekepot gelukt om grote namen te strikken voor de jongerenbals te Mill. Zondag 11, maandag 12 en dinsdag 13 februari kan de jeugd tot en met 18 jaar lekker komen dansen in de theaterzaal van Myllesweerd.

Op zondagavond komen de Sjieke Bazen. Zij hebben 1 missie en slechts 1 taak. Namelijk ervoor zorgen dat iedereen die aanwezig is een blijvende herinnering overhoudt aan hun optreden Op maandagavond komen de lievelings dj's van je zusje naar Mill. Ze hebben ontzettend veel zin in de Carnaval. Jarenlang waren ze pizzabezorgers van Domino's. Maar nu zijn het echte uitblinkers in het bouwen van polonaises. Dinsdag 13 februari komt Stuk TV. Zij zijn vorig jaar ook al te gast geweest in Mill. En dat is zo goed bevallen, dat ze weer geboekt zijn.

De ticketverkoop is al begonnen. Op vrijdag 2 februari kun je tussen 19.00 en 20.00 uur nog kaarten scoren in het Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat te Mill. De prijzen van de kaartjes zijn 12,50 euro per avond. Dat is inclusief 2 consumpties. Als je een combi ticket voor alle 3 de avonden koopt, dan zijn de kosten 30 euro en dan krijg je er 6 consumpties bij.

Meer info op www.germelaand.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant