Jon van Eerd.
Jon van Eerd.

Jon van Eerd naar Cuik met 'Harrie & Eva'

Algemeen 268 keer gelezen

CUIJK | Jon van Eerd komt woensdag 21 februari om 20.15 uur naar de Schouwburg Cuijk met zijn voorstelling 'Harrie & Eva'. Tickets kosten 27,50 euro, inclusief pauzeconsumptie en garderobe. Meer info op www.harrievermeulen.nl. Hieronder een interview met Jon van Eerd.

Kun je ons iets vertellen over je nieuwe komedie 'Harrie & Eva'?
"In 'Harrie & Eva' maakt Harrie zich dit jaar schuldig aan het afsluiten van een lening met een nogal louche figuur uit de onderwereld. Om de lening terug te kunnen betalen zal hij zijn toneelstuk 'Het Paradijs' tot een goed einde moeten brengen. Harrie zou Harrie niet zijn als hij er niet alles aan zou doen om dit te laten slagen. Maar of het de beste manier is en of hij niet voor nogal veel verwarring zorgt dat mag u zelf komen beoordelen N.aast het visuele spektakel, zullen de hilarische misverstanden en de absurde situaties er voor zorgen dat het publiek buikpijn krijgt van het lachen."|
Harrie Vermeulen, wat maakt hem toch zo bijzonder?
"Harrie is een herkenbaar mens van vlees en bloed, hij is alles wat een mens in de echte wereld ook kan zijn. Harrie is lief en arrogant, dom en slim, spontaan en calculerend, gepassioneerd en kort door de bocht, blind en open, gek en vermoeiend. Maar hij heeft een hart van goud. We kunnen ons zelf spiegelen aan hem, we kunnen denken "wat doet hij nou weer" terwijl we ook vaak zijn onbesuisde beslissingen kunnen begrijpen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant