Janine van Hulsteijn en Judith Logtens.
Janine van Hulsteijn en Judith Logtens.

Judith Logtens en Janine van Hulsteijn genomineerd Beste Raadslid

Algemeen 799 keer gelezen

REGIO | Judith Logtens van de VVD Boxmeer en Janine van Hulsteijn van de VVD in Gennep zijn allebei genomineerd voor de titel 'Beste Raadslid van Nederland'. 

Van Hulsteijn kwam er tijdens haar skivakantie achter dat ze genomineerd is. "Ja hartstikke leuk!", reageert ze enthousiast. 'Campagne voeren' voor zichzelf heeft het raadslid nog niet echt gedaan. "Ik heb het alleen even gedeeld op Facebook en LinkedIn. Ik zag dat Marianne Poot van de VVD in Amsterdam ook genomineerd was en al een serieus aantal stemmen had gekregen. Ik ken haar persoonlijk, dus gun het haar ook van harte, maar ik wil zelf natuurlijk niet achterblijven. Gennep is een stuk kleiner dan Amsterdam, dus het is wel lastiger hoor!", lacht ze. 

Judith Logtens (VVD Boxmeer) was maar liefst twee keer genomineerd. "Ik weet dat Hennie de Hoog mij opgegeven heeft, maar wie die andere persoon is, dat weet ik niet." 

Tussen de twee VVD-raadsleden uit Boxmeer en Gennep heerst een gezonde strijd. "We gaan allebei voor de winst, maar we gunnen het elkaar van harte! Als één van ons maar wint", aldus Van Hulsteijn. Logtens sluit zich daarbij aan: "Ik ga zelf in ieder geval voor meer dan honderd stemmen. Als er maar een getal met drie cijfers uitkomt, dan ben ik tevreden. Ik zou het super leuk vinden als een van ons tenminste bij de laatste vijftig komt, want dan krijg je een training. Ook als Janine wint, weet ik zeker dat ze die informatie met ons deelt."

Het Beste Raadslid van Nederland is een initiatief van de Volkskrant, omroep WNL en Campagnebureau BKB. Er kunnen nog raadsleden genomineerd worden. Stemmen kan hier

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant