Afbeelding

Pruuf de Lente bij De Kuilen

Algemeen 593 keer gelezen

LANGENBOOM | Geniet van een smaakvolle tocht door het landschap rondom De Kuilen en schuif aan bij vijf verschillende culinaire gelegenheden om de lente ook te proeven. Pruuf de Lente op zondag 25 februari is de ideale combinatie van bewegen en onderweg lekkere hapjes nuttigen in een mooie omgeving.

Starten kan tussen 10.00 en 14.00 uur bij Het Glaslokaal. De wandeltocht is uitgezet tussen vijf culinaire adressen in Mill en Langenboom. Op het startpunt genieten deelnemers van de eerste lente-proeverij om vervolgens naar het tweede gastvrije adres te lopen. Bij De Valkhoeve schuift u aan voor een lekker gerechtje om daarna door te reizen naar Onder De Kersenboom, Libre's Eeterij en Het MoMent. Uiteindelijk eindigt u weer bij het beginpunt Het Glaslokaal. De wandeltocht is bijna 8 kilometer lang en voert u door het wisselende landschap in het natuurgebied rondom De Kuilen. 

Nieuw initiatief
Het idee van deze smaakvolle tocht is ontstaat tijdens een brainstormmiddag van Ontdek Mill. De vijf ondernemende dames die lid zijn van dit toeristisch recreatieve platform hebben het idee opgepakt, de koppen bij elkaar gestoken en samen gewerkt om deze eerste keer tot een succes te maken. Mocht dit inderdaad een succes zijn, dan zijn Gerdy Nooijen (Het Glaslokaal), Carolien Geurts van Kessel (De Valkhoeve Mill), Anita van Kraay (Onder de Kersenboom), Sandra van Bergen (Libre's Eeterij) en Monique Nelson (Het MoMent) zeker van plan om dit event elk seizoen te organiseren.

Reserveren
Deelname kost 35 euro per persoon, kinderen tot 10 jaar ontvangen vijftig procent korting en de consumpties zijn voor eigen rekening. Honden mogen aangelijnd meewandelen, maar niet bij de eetgelegenheden binnen, behalve als het een hulphond is. Ga naar de Facebookpagina Pruuf De Lente (https://www.facebook.com/pruufdelente) om uw ticket te reserveren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant