Kom ook naar de in- en opstapdag van Autorijschool Johan Bos op zaterdag 17 maart.
Kom ook naar de in- en opstapdag van Autorijschool Johan Bos op zaterdag 17 maart.

In- en opstapdag van autorijschool Johan Bos: vrijblijvend kennismaken

Algemeen 909 keer gelezen

CUIJK | Begin je binnenkort met rijlessen? Of wil je misschien wel je motorrijbewijs halen? Kom dan naar de in- en opstapdag van Autorijschool Johan Bos op zaterdag 17 maart bij Auto Nabuurs, Beersebaan 5 in Cuijk. Daar kun je een gratis autorijles krijgen of een gratis proefritje maken op de motor.

Tijdens de in- en opstapdag kunnen leerlingen één uur gratis autorijden. "Dat is echt al een rijles. Dat uur wordt optimaal benut", legt Johan Bos uit. De les is vrijblijvend. "Een mooie manier om kennis te maken met onze rijschool. Ouders kunnen de instructeurs ontmoeten en vragen stellen." Ook voor leerlingen heeft het voordelen. "Het is natuurlijk al leuk om een uurtje te rijden, maar daarnaast kunnen wij ook al een globale inschatting maken hoeveel lessen een leerling nodig zal hebben." De autorijslessen gaan tijdens de in- en opstapdag op afspraak. Via de site (autorijschooljohanbos.nl) kunnen geïnteresseerden zich inschrijven.
Mensen die wel eens willen ervaren hoe het is om motor te rijden, zijn zaterdag 17 maart ook van harte welkom. Zij kunnen zonder afspraak gratis en vrijblijvend een ritje maken op het terrein van Auto Nabuurs in Cuijk. "Dan kun je zelf voelen hoe het is om op een motor te zitten", vertelt Johan. De in- en opstapdag wordt zaterdag 17 maart van 10.00 tot 16.00 uur gehouden op het terrein van Auto Nabuurs, Beersebaan 5 in Cuijk. Autorijschool Johan Bos is in 1999 opgericht. Er werken twaalf instructeurs en er zijn diverse pakketten beschikbaar. Info: autorijschooljohanbos.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant