Er is een mega carbootsale in Horst op Tweede Paasdag.
Er is een mega carbootsale in Horst op Tweede Paasdag.

Mega carboootsale in Horst

Algemeen 888 keer gelezen

HORST | De Mega Carbootsale in het Limburgse dorp Horst aan de Maas gooit op maandag 2 april (tweede paasdag), de hekken weer open. Het is een twee keer per maand, terugkerend evenement in de maanden april t/m oktober. Deze mega rommelmarkt met meer dan 400 particuliere standhouders, wordt gehouden op het evenemententerrein in het landelijk groen, van "Kasteelpark Ter Horst" gelegen langs de A73 afslag 10.

Als je op de weidse parkeerplaats komt oprijden, zie je door de bossen heen al de felgekleurde marktzeilen van de marktkramen die staan opgebouwd. Na het wegzetten van uw auto op de ruime, gratis parkeerplaats komt u bij de ingang van de rommelmarkt.

De brede paden zorgen ervoor dat het bij drukte nooit dringen wordt. Het aanbod mag er ook zijn. Kinderspeelgoed, boeken, platen, huishoudelijke apparaten, kleding en zelfs goede retro stukken. Alles is hier vindbaar! De verkopers doen goede zaken, ze hebben er lol in. De bezoekers zijn net zo gevarieerd als het aanbod. Klantvriendelijk en gastvrij, daar hou ik van zegt de organisator van MCC Events.

Data: 2 en 15 april, 6 en 21 mei, 3 en 17 juni, 8 en 22 juli, 5 en 19 augustus, 2 en 16 september en 7 oktober. Entree: 3 euro, kinderen tot 12 jaar gratis. Door een goede wegaanduiding is het mega evenemententerrein in Horst makkelijk te vinden. Voor navigatie: Peeldijkje 1, 5961 NK Horst A73 afrit 10.

Voor meer informatie/aanmeldingen kijk op www.carbootsalehorst.nl tel: 0031 654 345 123 MCC Events

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant