De familie Yau leidt De Chinese Muur in Cuijk. (foto: Ingrid Driessen)
De familie Yau leidt De Chinese Muur in Cuijk. (foto: Ingrid Driessen) Foto: Martijn Schwillens

Chinese specialiteiten; ook voor afhalen

Algemeen 1.712 keer gelezen

CUIJK | Chinees-Kantonees Restaurant De Chinese Muur is alweer bijna achttien jaar een begrip in Cuijk en omgeving. Het is een echt familiebedrijf. De familie Yau, vader en moeder leiden het restaurant en zoon Gou-Jiang en dochter Yong-Yong staan vaak in de zaak.

Het afhalen vervult tegenwoordig een belangrijk deel van de activiteiten.
In de loop der jaren is een vaste klantenkring ontstaan die het eten zeer weet te waarderen. Kwaliteit en service staan tevens hoog in het vaandel.

Afhalen
De Chinese Muur biedt de mogelijkheid om de Chinese specialiteiten af te halen of in het restaurant te eten.
"We verzorgen ook catering op locatie. Dat doen we bij bedrijven, verenigingen, instellingen en al vanaf 20 personen á € 11,50 per persoon ook aan huis of op een unieke locatie. Gebaseerd op de meest voorkomende wensen hebben wij voor het gemak een standaard bezorgbuffet samengesteld met gebruikelijke gerechten zoals Babi-Pangang, Foe-Yong-Hai, Tjap-Tjoy, Saté, Nasi, Bami en nog veel meer. Dit buffet wordt compleet bij u op locatie bezorgd met warmhouders en eventueel met borden en bestek. We hebben meer dan 150 authentieke Chinese/Kantonese gerechten op de kaart. Uiteraard bieden we alle gerechten met nasi of bami, maar mensen met speciale wensen of een dieet volgen, kunnen ook bij ons terecht. Ook hebben we elke maand een speciaal maandmenu", besluit Gou-Jiang.

Meer informatie
Voor meer informatie: De Chinese Muur, De Valuwe 7, Cuijk, tel. 0485-312855,
www.chinesemuurcuijk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant