Eerstesteenlegging plan Parc Maasboulevard.
Eerstesteenlegging plan Parc Maasboulevard.

Eerste steen woningen Parc Maasboulevard in Cuijk gelegd

Algemeen 2.700 keer gelezen

CUIJK | Wethouder Rob Poel gaf donderdag 15 maart het startschot voor de bouw van zestien woningen aan de Maasboulevard te Cuijk. Hij deed dat door samen met BCP-directeur Theo Hendriks 'vakkundig' de eerste steen op de fundering te metselen.

Aan de Maasboulevard in Cuijk worden zestien grondgebonden woningen gebouwd. Het gaat daarbij om vier patiowoningen, tien twee-onder-een-kapwoningen en twee vrijstaande woningen. De ontwikkeling van deze woningen is gerealiseerd door  BCP Vastgoed in samenwerking met Nebuvast Gennep en de gemeente Cuijk.

Het ambitieuze woningbouwproject wordt gerealiseerd in het centrumplan Cuijkse Cantheelen.

Deze plannen passen in de Centrumvisie Cuijk . Het project – Parc Maasboulevard geheten – doet  zijn naam eer aan. De woningen krijgen brede en diepe tuinen. Ook is er veel openbaar groen in de omgeving met daarbij speel- en sportvoorzieningen.

Wat opvalt is de diversiteit aan woningtypes. Onderling verschillend maar toch met een zelfde uitstraling: een mix van witte en gemêleerde bakstenen gevels. Kortom, grote, ideale woningen op grote kavels. De woningen worden naar verwachting eind 2018 opgeleverd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant