Er is een open dag bij speelleercentrum 't Bolwerk in Boxmeer.
Er is een open dag bij speelleercentrum 't Bolwerk in Boxmeer.

Open dag bij speelleercentrum't Bolwerk in Boxmeer

Algemeen 609 keer gelezen

BOXMEER | Speelleercentrum 't Bolwerk houdt donderdag 22 maart een open dag. Bezoekers zijn dan van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Aan de Stationsweg in Boxmeer functioneert Speelleercentrum 't Bolwerk. Twee afzonderlijke basisscholen, de Bonckert en de Bakelgeert die nauw samenwerken met kinderopvang Spring. Over de samenwerking zijn directeur Willy Rothof –Jilesen van de Bonckert, directeur Cindy Langens van de Bakelgeert en manager Moniek van Oosterhout van Spring zeer tevreden. "Vergeet niet, dat we op het gebied van onderwijs met verschillende achtergronden te maken hebben". Basisschool de Bonckert met het Ervaringsgericht onderwijs en basisschool de Bakelgeert als Daltonschool. Ouders hebben binnen 't Bolwerk de keuze uit twee unieke concepten, die beiden recht doen aan de totale ontwikkeling van kinderen. Alle drie de managers benadrukken dat ze vooral kijken naar het belang van alle kinderen. "We zien in ons Speelleercentrum het grote voordeel dat kinderen van 0-12 jaar op één plek samen zijn. Peuters en kleuters werken bv. samen in projecten, zodat de overgang naar de basisschool makkelijker verloopt."

Open dag
Geïnteresseerden zijn donderdag 22 maart tussen 9.00 en 12.00 uur welkom in alle klassen van beide scholen en de kinderopvang.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant