Het Pinkstertoernooi komt er weer aan!
Het Pinkstertoernooi komt er weer aan!

Terug naar toen tijdens het Pinkstertoernooi

Algemeen 1.102 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Hoe vaak wordt er tegenwoordig niet gezegd dat vroeger alles beter was? "Ergens is dit misschien ook wel zo", concludeert de organisatie van het Pinkstertoernooi in Sint Anthonis. Daarom is dit jaar het motto 'vroeger was alles beter'. Onder die noemer staan er heel wat knalacts op het podium tijdens de Pinksterparty.

De organisatie vertelt: "Wij hebben veel zien veranderen. Jarenlang waren we een podium voor Internationale en Nationale volleybalgrootheden. De afgelopen jaren zagen wij helaas een terugloop van het aantal deelnemende (top) volleyballers. De vinger op de zere plek leggen is in deze erg lastig. Er is nu eenmaal geen blauwdruk van het perfecte toernooi. Wij vonden het echter wel tijd voor een frisse wind door het toernooi. Met het motto 'Alles moet anders' zijn we dan ook met een flinke club aan vrijwilligers aan de slag gegaan om dit te bewerkstelligen en met succes!"

Pinksterparty
Naast een volleybalfeest voor de volleyballers van het toernooi, werd de zogenaamde Pinksterparty ook een feest voor Sint Anthonis en omgeving. Het regionale draagvlak was altijd enorm. De afgelopen jaren moesten ze concurreren met de grote jongens zoals Pinkpop, 7th Sunday en Flying Dutch. "Voor een klein 'Festivalletje' zoals de Pinksterparty een moeilijke, maar geen onmogelijke uitdaging", aldus de organisatie.
Op vrijdag 18 mei zorgt de band Queen Forever voor een onvergetelijke avond. Deze Queen tribute band zal menigeen verbazen met de fantastische wijze waarop zij alle hits van de legendarische Britse rockformatie Queen vertolken. Queen Forever levert een 100% LIVE show en speelt in een twee uur durende rock-show al uw favoriete Queen nummers.
Naast Queen Forever op de vrijdag zullen er op zaterdag en zondagavond nog twee top coverbands het podium betreden. Met 'Lijn 7' op zaterdag 19 mei en 'Mag Het Wat Zachter' op zondag 20 mei staat er weer een line-up die voor een spectaculaire Pinksterparty moet gaan zorgen. Daarnaast is er dit jaar voor het eerst een Silent Disco Dome. Hier zullen op zaterdag en zondag verschillende lokale DJ's in verschillende genres hun kunsten gaan vertonen.

Familiedag
Nieuw is de familiedag op zondag van 13.00 tot 18.00 uur. De kinderen worden onder begeleiding van ons animatieteam de gehele middag vermaakt, terwijl papa en mama op ons terras onder het genot van een drankje genieten van de muziek en het toernooi.

Tobtoernooi
De vierde editie van het Tobtoernooi zit er weer aan te komen en wel op maandag 21 mei . Met als thema: Country Cowboy Farmer Field! Vind je het leuk om een keertje samen met je vrienden, buren, familie of collega's lekker te gaan volleyballen, dan is het Tobtoernooi echt iets voor jou.

Voor meer info ga naar www.pinkstertoernooi.nl en bestel je Pinksterparty kaarten of schrijf je in voor het toernooi.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant