Afbeelding

Schoonheidssalon Blooming: "Even lekker jezelf zijn!"

Algemeen 1.183 keer gelezen

BOXMEER | Schoonheidssalon Blooming staat in bloei! De Boxmeerse zaak wordt gerund door drie ambitieuze onderneemsters met passie voor het vak: Auke Janssen, Nicole Nillessen en Tamara van Elst. "Het allerbelangrijkste bij ons is dat mensen zich hier thuis voelen en lekker zichzelf kunnen zijn", vertelt Auke Janssen.

En de drie dames doen er alles aan om dat voor elkaar te krijgen. In de salon hangt een gemoedelijke sfeer. "Dat is ons handelsmerk", vertelt Auke met een glimlach. "Het kan best spannend zijn om voor het eerst naar een schoonheidssalon te gaan. Je wordt meteen aangeraakt en daarom is het gewoon belangrijk dat je je op je gemak voelt."

Specialismen
Blooming werd vier jaar geleden opgericht. "Eigenlijk is het een doorstart. We werkten alle drie bij La Fontaine en de eigenaresse ging met pensioen. Ze gaf ons de kans om het over te nemen en die hebben we met beide handen aangegrepen", aldus Nicole. Tamara vult aan: "We zijn nu drie kapiteins op één schip, maar allemaal met een eigen specialiteit." Zo is Auke gespecialiseerd in lichaamsmassages en dan vooral de Ayurvedische massages. Nicole en Tamara hebben zich beide toegelegd op elektrisch ontharen en IPL-behandelingen (definitief ontharen). Daarnaast is Nicole ook gespecialiseerd in permanente make-up. "Dat wordt steeds populairder", aldus de dames.

Nieuw
Sinds kort heeft Schoonheidssalon Blooming een AquaBella. "Met dit speciale apparaat kunnen wij hydrodermabrasie behandelingen uitvoeren, ook wel hydrafacials genoemd. Hiermee kunnen we nog mooiere en betere resultaten bereiken dan met onze reguliere behandelingen. Je ziet meteen resultaat! De speciale behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg."

Mannen
De dames van Blooming vinden het jammer dat er nog zo weinig mannen in deze regio naar een schoonheidssalon gaan. "In de stad is dat veel meer geaccepteerd", zegt Auke. "Een mannenhuid heeft net zo goed verzorging nodig en ook voor mannen zijn massages een fijne vorm van ontspanning. Ze moeten alleen nog het besef krijgen dat ze best aandacht aan zichzelf mogen schenken. Dat doen ze nu ook wel, maar vooral achter gesloten deur. Hier zijn ze in ieder geval van harte welkom!"

Meer informatie
Blooming werkt met producten op natuurlijke basis. De zaak is gevestigd in het centrum van Boxmeer, Hoogkoorpassage 19 in Boxmeer (tweede verdieping). Voor meer informatie kijk op www.schoonheidssalonblooming.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant