Afbeelding

"De Haven Cuijk" opgericht

Algemeen 1.551 keer gelezen

CUIJK | Bedrijventerreinvereniging (BTV) 'De Haven Cuijk" is donderdag 5 april in de raadzaal van het gemeentehuis van Cuijk opgericht.

In het bijzijn van onder andere wethouder Maarten Jilisen en regionaal business developer Jeroen Beuken, stemden de aanwezige ondernemers – allen gevestigd op bedrijventerrein De Haven Cuijk – in met de oprichting van de BTV. Het nieuwe bestuur wordt gevormd door voorzitter Ruud Batteram (Colt International), André Oosting (Berry Global), Rob Teijink (Teeuwissen) en Gwenn van Stipdonk (Aviko). Het bestuur wil direct van start gaan met het opnieuw realiseren van het Keurmerk Veilig Ondernemen aan De Haven Cuijk.
Met de oprichting sluit de BTV De Haven Cuijk zich aan bij de andere bedrijventerreinverenigingen, die al actief zijn in de regio. En net als bij de andere BTV's is Stichting Duurzaam Bedrijven Overleg (DBO) verzocht om op te treden als uitvoerend orgaan.
Voor meer info neem contact op met de Stichting Duurzaam Bedrijven Overleg, via telefoon: 085-0640640 of e-mail: info@duurzaambedrijvenoverleg.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant