Afbeelding

De Lentekermis in Rijkevoort komt eraan

Algemeen 617 keer gelezen

RIJKEVOORT | Tijdens het lange hemelvaartweekend van donderdag 10 mei tot en met zondag 13 mei is er een mooi programma opgezet voor de Lentekermis in Rijkevoort.

Op donderdag start de Lentekermis met de Brabantse avond waar verschillende tonpraters zich van hun beste kant laten zien. Net zoals vorig jaar zal dit zorgen voor een gezellige avond met veel plezier.
De avond zal gevuld worden met 6 verschillende tonpraters. Namen als Boy Jansen, Berry Knapen, Rob Schepers, Hans Keeris, Freddy van den Elzen en Mark van den Tillaar zullen één voor één op het podium verschijnen. Gegarandeerd een leuke avond met veel gezelligheid, die u niet wil missen! Kijk voor meer informatie over de tonpraters op www.tonpraten.nl.

Vrijdag is er een avondvullend programma met de Dj's van Qmusic. Qmusic The Party zal weer zorgen voor één groot feest, inclusief Het Foute Uur waar je een uur lang feest op de allerfoutste hits.
Op zaterdag zal de band SPOT! optreden. SPOT! is een energieke band die bestaat uit een vijftal muzikanten. Zij spelen muziek van alle stijlen, zijn energiek en van muzikaal topniveau. Het wordt een geweldige show mét special effects.

De Lentekermis zal worden afgesloten met het Riekevorts Matinee. De pop & rock band Fake Grass zal er een gezellige middag van maken. Vijf bandleden uit Rijkevoort en Boxmeer zullen funky, rocky en soulful covers spelen met een eigen twist.
meer info op www.lentekermis.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant