Afbeelding

Minicursussen van start bij Art & Else Boxmeer

Algemeen 408 keer gelezen

BOXMEER | In mei 2018 starten er een paar minicursussen bij Else van der Sloot, Art & Else Boxmeer. Dit is een uitgelezen kans om met Else haar manier van lesgeven kennis te maken.

Iedere minicursus bestaat uit 4 dagdelen. 3 van de minicursussen gaan over 3 verschillende vormen van aquarelleren. Op de dinsdagochtenden leer je een min of meer traditionele manier van aquarelleren die je de mogelijkheid biedt vrij snel te werken. Op de donderdagochtenden een leuke moderne aquarelmethode waar je voornamelijk abstract en heel kleurrijk en met sjablonen werkt (zie voorbeeld foto) en op de vrijdagochtenden leer je hoe je een portret in aquarel kunt opzetten. Op de vierde minicursus (op de 4 donderdagavonden) leer je in die 4 keer een snelle methode om een portret naar model te schilderen in acrylverf.

De aquarel-minicursussen kosten ieder 89 euro, inclusief alle materialen, koffie en thee. De portret-minicursus kost 99 euro, idem inclusief alle materialen, het model, koffie en thee. Voor meer informatie kun je terecht bij Else: else@artenelse.nl of 0620799298. Kijk ook eens op haar website: www.artenelse.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant