De Avondvierdaagse in Boxmeer komt er weer aan!
De Avondvierdaagse in Boxmeer komt er weer aan! Foto: Birgit Barten

Avondvierdaagse in Boxmeer staat weer voor de deur

Algemeen 877 keer gelezen

BOXMEER | De Avondvierdaagse in Boxmeer wordt gelopen op 5, 6, 7 en 8 juni. Het is de 39ste keer dat het evenement wordt gehouden. Vorig jaar liepen er ruim 1700 wandelaars mee.

Er zijn diverse afstanden: 5, 10, 15, maar ook 20 en 25 kilometer. Vooral die laatste twee afstanden zijn een goede voorbereiding op de Nijmeegse Vierdaagse. Voor de lange afstanden kan men ook dagkaarten kopen. Wandelaars die 20 of 25 kilometer lopen kunnen dit jaar starten vanaf 15.00 uur. Wandelaars die 5 of 10 kilometer lopen kunnen starten tussen 17.30 en 19.00 uur. De wandelaars die 15 kilometer lopen kunnen iets eerder van start gaan: tussen 16.30 en 19.00 uur. Er zal iedere dag gestart worden vanaf de achterzijde van De Weijer, De Raetsingel 1 te Boxmeer.
Inschrijven kan via www.vierdaagseboxmeer.nl. Inschrijven kan ook op de startdag, maandag 4 juni, tussen 19.00 en 21.00 uur bij het startbureau in De Weijer (ingang via het Weijerpark). Voor groepen is er een aparte inschrijvingsmogelijkheid op de website of via de coördinator op de scholen en overigens voor de rolstoelers ook bij de instellingen. De kosten van een startkaart voor vier dagen inclusief een fraaie medaille bedragen voor de korte afstanden 6 euro. Voor kortingen en tarieven voor de langere afstanden zie www.vierdaagseboxmeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant