Jaap Ceulemans.
Jaap Ceulemans.

Bij Ceulemans verrast met Plattelandsaward

Algemeen 758 keer gelezen

BEERS | Jaap Ceulemans van Bij Ceulemans in Beers is afgelopen donderdag verrast met de Plattelandsaward Land van Cuijk 2018. Deze prijs wordt door een undercover jury toe vertrouwt aan het 'beste, leukste en meest gastvrije bedrijf tijdens Ons Plattelandsrondje'. "Stoer!", aldus Ceulemans, die dit 'écht niet' had aan zien komen.

Vroeger liepen er koeien en varkens aan het Kerkeveld 10; nu heeft Ceulemans er een bloeiend toeristische bedrijf aan de Kraaijenbergse Plassen.

"In de oude boerderij hebben we twee groepsaccommodaties gerealiseerd, waar zestig personen kunnen overnachten. Daarnaast hebben we een zeilschool en kun je bij ons terecht voor bootverhuur, kanovaren of vlotbouwen. En niet te vergeten: we organiseren op 23 juni de Drijf-in-Film tijdens de Nacht van een Goei Leven."

Toegevoegde waarde
Enthousiast gaat Ceulemans verder: "Sinds dit seizoen hebben we ook een sappenbar gerealiseerd in een tachtigjarige zeilboot; op mooie dagen serveren wij hier een vers sapje uit het Land van Cuijk. Daar konden de bezoekers van genieten tijdens Ons Plattelandsrondje. Een tochtje op de Kraaijenbergse Plassen in reddingssloep Jan of zeilles in één van de twee zeilboten behoorden ook tot de mogelijkheden."

"Deze activiteit biedt een enorme toegevoegde waarde aan Ons Plattelandsrondje", aldus Carel van Genugten, voorzitter van het Verrassende PlatteLand van Cuijk.

Gastvrijheid
"Mensen vonden het heel leuk om hier te zijn. Ze hebben genoten van je gastvrijheid. Daarnaast waardeert de jury ook jouw inzet; je promoot het Verrassende PlatteLand van Cuijk en haar leden het hele jaar door. En voorafgaand aan Ons Plattelandsrondje heb je ook het evenement goed onder de aandacht gebracht. Dat is de reden dat jij de Plattelandsaward wint", besluit Van Genugten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant