Het nieuwe Afscheidshuis van Goemans Uitvaartzorg in Boxmeer.
Het nieuwe Afscheidshuis van Goemans Uitvaartzorg in Boxmeer.

Nieuw Afscheidshuis Goemans uitvaartzorg in centrum Boxmeer

Algemeen 1.135 keer gelezen

BOXMEER | In het weekend van 16 en 17 juni tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom om het nieuwe Afscheidshuis van Goemans uitvaartzorg aan de Elzenstraat 7 in Boxmeer te komen bekijken. Na een grondige verbouwing en uitbreiding is het Afscheidshuis per 1 juni in gebruik genomen."Steeds meer mensen kiezen er voor om de laatste dagen voor een uitvaart samen thuis door te brengen maar indien dit niet mogelijk of wenselijk is, is het Afscheidshuis een goed alternatief", aldus Wilbert Goemans, 25 jaar actief in de uitvaartzorg en sinds 12,5 jaar directeur van Goemans uitvaartzorg.
Het voormalig politiebureau dat nu is verbouwd tot sfeervol uitvaartcentrum voldoet aan alle eigentijdse normen van duurzaamheid. Elke kamer kan persoonlijk worden gemaakt met eigen accessoires. De mooie foyer leent zich uitstekend voor een formeel of informeel samenzijn rondom de overledene. "Wij vinden de sfeer en beleving van de ruimtes waar mensen samenkomen na een overlijden erg belangrijk. Wij weten als geen ander dat eenieder van ons de dood zo lang mogelijk wil ontwijken, maar als men dan toch hiermee geconfronteerd wordt, zijn de juiste zorg, beleving en aandacht van groot belang", licht Goemans toe.

Alle wensen ten aanzien van het opbaren en bezoek zijn dan ook bespreekbaar met de uitvaartverzorger. Het Afscheidshuis is ook beschikbaar voor andere uitvaartondernemingen dan Goemans.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant