De derde editie van Zomerfestival Mosaïque staat voor de deur.
De derde editie van Zomerfestival Mosaïque staat voor de deur.

Derde editie Zomerfestival Mosaïque in Nieuw Bergen

Algemeen 271 keer gelezen

NIEUW BERGEN | Voor de derde keer organiseren studenten Niels Giesbers (24) en Ivo Rutjens (22) het Zomerfestival Mosaïque in Nieuw Bergen. Wat drie jaar geleden begon als grap, is uitgegroeid tot een prachtig evenement. Het Zomerfestival is op vrijdag 29 juni, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli.

Vrijdagavond 29 juni start het festival met DJ Ronnie en Stef Ekkel, bekend van 'Liever te dik in de kist en De Woonboot.
Zaterdagavond 30 juni speelt de Millstreetband een spetterende liveshow. De entree is deze avond 8 euro (voorverkoop). Tickets zijn te koop via www.festivalbergen.nl en Blokker Nieuw Bergen.
Zondag 1 juli wordt het weekend afgesloten samen met de grensoverschrijdende fietsdag, een grote fietsdag door Nederland en Duitsland. Meer informatie over de fietsdag is te vinden op de facebookpagina van Radwandertag Bergen. In de festivaltent start het programma om half 11 met het zomerconcert van fanfare Les Montagnards. Vanaf 12 uur spelen Die Bergenmusikanten diverse muziek. Entertainer John van der Heijden zal alles uit de kast halen om het feestweekend geweldig af te sluiten. Deze dag is er ook een hobbyisten markt en voor kinderen staan er springkussens, is er een knutselactiviteit en is er gratis popcorn en suikerspin.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant