Afbeelding

Loop naar de pomp festival in Escharen

Algemeen 1.003 keer gelezen

ESCHAREN | Het Loop naar de Pomp festival wordt gehouden op 15, 16 en 17 juni. Een weekend vol muziek voor iedere leeftijd in een ongedwongen sfeer. Geen tent maar een open karakter. 

Op vrijdag 15 juni is het tijd voor de The Allstarz. De dj-sensatie van de Kelderklasse en de baas tijdens de Derde Helft. Denk aan beukers en glijders, maar ook Hollandse meezingers passeren de revue.
Zaterdag 16 juni staat Slamm op het podium. Slamm is een allround coverband vol afwisseling en enthousiasme. Al meer dan tien jaar toert Slamm langs de zalen met een opzwepende combinatie van show, muzikaliteit en feest.
D'n Zoete inval is de beste benaming voor het programma op de zondag. Van 14.00 tot 22.00 uur zullen diverse bandjes en andere muziekacts met een sterk regionaal karakter hun opwachting maken. De middag is voor de smartlappen en de hoempapa. Smartlappenkoor Los Zand uit Velp en de Notenbalkers uit Gassel zorgen voor de meezingers en vrolijke deuntjes.
Kaarten voor de vrijdag kosten 10 euro in de voorverkoop (12,50 euro aan de deur) zaterdag kost een ticket 7,50 in de voorverkoop (10 euro aan de deur) en zondag is de toegang gratis. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Salon Hairs en Nijmeegs Jopie. Of via www.facebook.com/PompFestival/. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant