Sint Anthonis doet mee met de Nationale Buitenspeeldag.
Sint Anthonis doet mee met de Nationale Buitenspeeldag.

Sint Anthonis doet mee met de Nationale Buitenspeeldag

Algemeen 276 keer gelezen

SINT ANTHONIS | De gemeente Sint Anthonis doet woensdag 13 juni mee met de Nationale Buitenspeeldag. De Nationale Buitenspeeldag is een initiatief van Jantje Beton en van de tv zender Nickelodeon. Jantje Beton is een goed doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd.

Het goede doel Jantje Beton vindt het belangrijk dat kinderen blijven spelen, binnen en buiten. Vandaag de dag worden alle speelactiviteiten aan de kant gezet door games, internet, sociale media, computers en tv.

Sint Anthonis
In Sint Anthonis zijn er leuke activiteiten voor alle kinderen van groep 3 tot en met 8 van de kerkdorpen Sint Anthonis, Wanroij, Oploo, Westerbeek, Landhorst, Stevensbeek, Ledeacker en Rijkevoort de Walsert op 13 juni op De Brink in Sint Anthonis.

We hebben een goedgevuld programma voor de kinderen. Deze zullen die dag in 2 groepen worden ingedeeld en zijn actief op de vierpersoons mobiele klimrots, 17 meter lange hindernisbaan, Mission Impossible en nog meer leuke activiteiten van Van Rongen Aktief. Kinderen van groep 3 tot en met groep 5 zijn van 14.15 tot 15.45 uur welkom. Kinderen van groep 6 tot en met groep 8 zijn welkom van 15.30 tot 17.00 uur. De entree is gratis. De lokale supermarkten zorgen voor gratis limonade en een gratis versnapering.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant