Er is een poëtisch ontbijt bij Verdeliet in Cuijk.
Er is een poëtisch ontbijt bij Verdeliet in Cuijk.

Poëtisch ontbijt bij Verdeliet in Cuijk op zondag 24 juni

Algemeen 294 keer gelezen

CUIJK | Gedichten, muziek en een eerlijk ontbijtje. Dat is het recept van het poëtisch ontbijt van Wereldtuin Verdeliet in Cuijk. Op zondag 24 juni a.s. dragen in de kas of op het terras drie dichters voor: Lonneke Willems, Marjolein Pieks en Monica Boschman. De livemuziek wordt deze ochtend verzorgd door gitarist Felix Gayet en violist Philip Schuddeboom. Het programma duurt van 9.30 tot 11.30 uur.

Lonneke Willems is een van de initiatiefnemers van Wereldtuin Verdeliet én van het poëtisch ontbijt. Vanaf het moment dat ze kan lezen en schrijven, is ze in de weer met taal, boekjes en papier. Tijdens het poëtisch ontbijt maakt Lonneke een reis langs de poëzie die ze in verschillende periodes van haar leven schreef.

Marjolein Pieks en Monica Boschman brengen bij Verdeliet 'Mariken meets Mariken' ten gehore, een combinatie van poëzie en zang bij het mirakelspel Mariken van Nieumeghen.

Aanmelden
Het poëtisch ontbijt kost 12,50 euro per persoon, inclusief eten en drinken. Aanmelden kan tot en met woensdag 20 juni via e-mail: info@verdeliet.nl, onder vermelding van je naam en het aantal personen. Wereldtuin Verdeliet is aan de Toermalijnlaan 40 in Cuijk. Meer informatie: www.verdeliet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant