Afbeelding

Darters Mouter 1 districtskampioen

Algemeen 322 keer gelezen

GENNEP | Het Gennepse dartsteam Mouter 1 is zondag 3 juni in Herveld kampioen van de derde divisie Rivierenland geworden.

In Herveld gingen alle kampioenen van de derde divisie met elkaar de strijd aan om de beker met de grote oren. Dartsteam Mouter 1 trad in de eerste wedstrijd uiterst gemotiveerd in het strijdperk tegen het team Special Darts en wist deze strijd nipt met 5 - 4 in hun voordeel te beslissen. Vervolgens moesten Ruud Nicolasen, Hans Wilders, Wietse Thissen en Pieter Graat het in de halve finale opnemen tegen het team T Darts. Deze partij werd met een klinkende 5 - 2 gewonnen waarna de finale open lag tegen het team Uuleke. In deze partij gaf Mouter 1 geen enkele punt af en prijkte een mooie 5 - 0 stand op het scorebord. Daarmee was Mouter 1 niet alleen districtskampioen maar heeft zich ook voor de Nederlandse dartskampioenschappen op 23 juni in Nijkerk geplaatst.

Foto: Dartsteam Mouter 1 districtskampioen derde divisie Rivierenland: (vlnr) Ruud Nicolasen, Pieter Graat, Wietse Thissen en Hans Wilders.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant