Afbeelding

Doe mee met de prijsvraag en win een passe partout ticket

Algemeen 247 keer gelezen

BOXMEER | Wil jij onbeperkt in alle attracties op de kermis in Boxmeer zónder te betalen? Dat kan! Met het passe partout ticket. Een speciaal ticket waarmee je één dag gratis kermisplezier krijgt. Maar zo'n ticket krijg je natuurlijk niet zomaar. Je maakt kans door mee te doen met de prijsvraag.

Alle kinderen tot en met zestien jaar kunnen meedoen met deze prijsvraag die te vinden is op www.kermisboxmeer.nl. Alle deelnemers maken kans op een felbegeerde passe partout kaart.
De prijsvraag bestaat dit jaar uit vier vragen: "Waar vindt de kermis plaats?", Waar vindt de kinderbraderie plaats?", "Op welk nummer staat de attractie 'Funhouse'?" en "Wat is de juiste naam van de Booster?" De antwoorden van die vragen vind je op de website van de kermis (www.kermisboxmeer.nl), maar ook in deze krant!

Op vrijdag 22 juni zal wethouder mevrouw Willy Hendriks-van Haren om 18.30 uur de hoofdprijs uitreiken op het terras van de Weijer nabij het Weijerplein. Er wordt dan viermaal een dagkaart voor alle kermisattracties uitgereikt en deelnemers maken kans op gratis kermisplezier.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant