Afbeelding

Kom lekker 'griezelen' op de miniatuurkermis in De Weijer

Algemeen 273 keer gelezen

BOXMEER | Er wordt een miniatuurkermis tentoongesteld op vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 14.00 tot 22.00 uur in cultureel centrum De Weijer.

Marco's miniatuurkermis exposeert, net als in 2016, zijn 1 op 22,5 kermis. Met dit jaar veel nieuwe attracties, zoals een draaimolen, een luchtschommel en zijn nieuwste trots een 'SuperNova'. Om een mini-kermis van formaat te maken zijn heel veel attracties nodig, maar toch is het gelukt om deze expo te vullen met ruim honderd kleine kermisattracties. En natuurlijk zijn deze, net als de echte, ook verlicht en draaien als het origineel. Denk daar duizenden lampjes bij en je waant je op een miniatuurkermis waar alles mogelijk lijkt. Deze expo mag zich dan ook een van de grootste expo's van Europa noemen.

Jeroen Klomp staat voor de eerste keer met zijn grote lego modellen in Boxmeer. Deze zijn zo groot dat je je meteen afvraagt hoe het allemaal kan draaien en heel kan blijven. Hij bouwt attracties die je nu nog op de kermis kan van vinden, maar dan helemaal van lego.

Ook komt Marco dit jaar met een mini spookhuis. Je kan er net niet in, maar de effecten zijn levensgroot. Dus je bent gewaarschuwd. Griezelen geblazen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant