De pinautomaat in Haps wordt verplaatst. Dit is de huidige locatie aan de Kerkstraat.
De pinautomaat in Haps wordt verplaatst. Dit is de huidige locatie aan de Kerkstraat.

Geldautomaat in Haps wordt om veiligheidsredenen verplaatst

Algemeen 2.489 keer gelezen

HAPS | De Rabobank geldautomaat aan de Kerkstraat 14 in Haps wordt met ingang van 10 juli om veiligheidsredenen verplaatst. De geldautomaat verdwijnt niet uit het dorp. De Rabobank meent een goede oplossing te hebben gevonden om in de Spar aan het Raadhuisplein 4 een instore-geldautomaat te plaatsen.

"Door de plaatsing van de instore-geldautomaat bij de Spar, blijven wij de inwoners van Haps toch de mogelijkheid bieden om contant geld op te nemen. Wij begrijpen dat er nu rekening gehouden moet worden met de openingstijden van de winkel. Toch menen wij dat de veiligheid van de bewoners van de bovenwoning bij de huidige geldautomaat van groter belang is. Wij rekenen dan ook op ieders begrip," licht Ron Vanlier, directeur Particulieren & Private Banking Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen toe.

Voor klanten van de Rabobank die (tijdelijk) minder mobiel zijn biedt Rabobank diverse alternatieven aan om goed van dienst te zijn. "Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de Rabo Geld Express of het verlenen van een volmacht. Niet zo thuis in mobiel bankieren? Dan kan er thuis een adviseur komen om te helpen met dagelijkse bankzaken", aldus Vanlier.
Voor zowel de Rabo Geld Express, het verlenen van een volmacht, de mobiele adviseur of overige vragen kan er contact opgenomen worden via telefoonnummer (0485) 450 450.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant