Afbeelding

VierdaagseFeest Cuijk zoekt zangtalent!

Algemeen 887 keer gelezen

CUIJK | Droom jij al jaren van een plekje op het podium tijdens het VierdaagseFeest Cuijk? Wil jij het publiek verrassen met jouw geweldige stem? Op zondagavond 15 juli krijgt iedereen de kans tijdens De Grote Karaoke Show. Ligt het uitzinnige publiek straks aan je voeten?

Want een feestje gaat het zeker worden, aldus voorzitter Ingrid Kloosterman. "De Grote Karaoke Show staat garant voor een knotsgekke avond vol meezingen, dansen, springen, tranen en live gezongen top entertainment. Zelfs als je niet kunt zingen, hoef je je geen zorgen te maken. Iedereen wordt namelijk bijgestaan door de professionele band en de tekst staat voor je neus."

"Het enige dat jij moet doen is een liedje kiezen uit de lijst van 100 songs; die variëren van The Backstreet Boys tot Amy Winehouse en van The Beatles tot De Jeugd van Tegenwoordig. De presentator stelt je op je gemak en helpt je met een snelle kwinkslag van je zenuwen af. En vergeet natuurlijk niet te genieten. Wij kijken nu al uit naar al die talenten die Cuijk rijk is", aldus Kloosterman.

Sportief talent
Daarnaast is de organisatie op zoek naar sportief talent voor de VierdaagseZeskamp. Die wordt – na het succes van vorig jaar – weer georganiseerd in het Cuijkse centrum. Het belooft – voor deelnemers én publiek – één groot spektakel te worden. Kloosterman vertelt: "Het wordt een mooie combinatie van de favoriete spellen van de voorgaande edities én nieuwe uitdagingen. Op ludieke wijze wordt er door de teams van zes personen tegen elkaar gestreden. Dat wil je echt niet missen."

Kloosterman roept daarom teamgenoten, vriendenclubs, klasgenoten, kennissen en collega's op om zich in te schrijven voor de 21ste Vierdaagse Zeskamp. Op https://www.vierdaagsefeestcuijk.nl/zeskamp/ ontdek je alle informatie. Vragen? Mail dan naar lisa@vierdaagsefeestcuijk.nl."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant