Afbeelding

Hello Goodbye Band terug in Boxmeer

Algemeen 579 keer gelezen

BOXMEER | Ooit begonnen als grap tijdens het afscheidsfeest in het oude gemeentehuis, werd de De Hello Goodbye Band (toen als Townhouse Goodbye Band) een ongekend succes. Toch hebben ze niet zo vaak opgetreden, tot verdriet van de talloze volgelingen. Maar a.s. zondag, kermis in Boxmeer, zijn ze er weer. Ditmaal op het Raadhuisplein.

Dit gaat een nieuw hoogtepont worden in de reeks van optredens op dat Raadhuisplein. De kermis-optredens beginnen daar vrijdagavond met het Fabulous 90's DJ Team met DJ Bram, de zaterdagavond is al jarenlang een hoogtepunt van de Boxmeerse kermis. Ditmaal komen de ervaren rotten van de allround coverband Driven om er een groot feest van te maken op het Raadhuisplein. Op de kermiszondagmiddag hangt er dat typische, gezellige kermissfeertje, aangewakkerd door De Twee Toffe Peren.'s Avonds dus de Hello Goodbye Band. Die speelt met name nummers uit de jaren zestig van vooral hun eigen favorieten als Van Morrison, the Byrds, Bob Dylan, Shocking blue en Creedence Clearwater Revival. Flowerpower, beat, soul, country. Alles in stijl. Een uiteenlopend repertoire, van Beatlesharmoniën tot JeffersonAirplane-psychedelica, van de rauwe Tina Turner tot het gepolijste Procol Harum. Romantisch, intens, maar ook luchtig en swingend. De liefhebber kan de namen van dit roemruchte gezelschap dromen: zangeres Rieany Janssen, Eric Devries, Rob Geboers, Gerald van Beuningen, BJ Baartmans en Dominique Maassen.

De kermis wordt op maandag voortgezet met de traditionele Zilveren Maandag, een middag waarop het met name oudere publiek getrakteerd wordt op meezingers. 's Avonds gaat het er weer wat steviger aan toe met Mad Murdock, een populaire rockband met sterke, Boxmeerse accenten. De optredens op het Raadhuisplein, georganiseerd door brasserie De Bock en grand-café De Douairière, gratis toegankelijk, worden op dinsdag afgesloten door Jag'M.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant