Een impressie van de beursvloer.
Een impressie van de beursvloer.

"Gezondheidsbeurs-beleving nu al van start"

Algemeen 215 keer gelezen

CUIJK | Beleven, daar draait het allemaal op tijdens De Gezondheidsbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg. De beurs mag dan pas op 15 en 16 september plaatsvinden in het Ebben Inspyrium in Cuijk; de festiviteiten zijn online al volop van start. Organisator Angelique Peppinck vertelt enthousiast: "De deelnemers pakken echt uit; zo maak je nu al kans op een hottub en een meet and greet mét de spreker van jouw dromen."

Wie de Facebook-pagina van de beurs bekijkt, proeft meteen de sfeer. Plaatsnemen in de stoel van de beautyprofessionals van Huidinstituut Beauté? Klimmen in de grote speelboom op de Kids Playground, waar XXS Kinderopvang voor jouw kids klaar staat? Smullen van lokale (h)eerlijkheden? De nieuwste e-bikes testen? Het kan straks allemaal op de beurs.

Winnen
Peppinck vertelt: "Daarnaast zullen er ook inspirerende sprekers hun kennis met het publiek delen. Op onze Facebook-pagina kunnen bezoekers laten weten wie ze graag op het podium zien. Denk aan lifestyle deskundigen, topsporters, foodbloggers en ga zo maar door… Wie een reactie heeft achterlaten, maakt meteen kans op een meet en greet met zijn of haar favoriet."

Ook de actie van Aura Sint Hubert valt op. "Na hun succesvolle deelname aan de eerste editie zijn ze ook dit jaar weer van de partij. Om dat te vieren hebben we een gave actie opgezet. Iedereen die onze Facebook-pagina heeft geliked en volgt, maakt kans op een hottub voor één week. Dat wordt écht genieten! Bezoek: https://www.facebook.com/degezondheidsbeurs/."
Beleef het gezondste dagje uit in de regio op zaterdag 15 en zondag 16 september van 10.00 tot 17.00 uur in het Ebben Inspyrium te Cuijk. Meer info:
www.degezondheidsbeurs.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant