Afbeelding

Ap-Art Men and Women in Cuijk stopt na 43 jaar

Algemeen 2.166 keer gelezen

CUIJK | Ap-Art Men Women, de modewinkel die sinds 1975 is gevestigd aan de Molenstraat in Cuijk, sluit op 31 augustus aanstaande, na ruim 43 jaar, definitief haar deuren.

"Als team vinden we dit erg jammer. Maar de passie en het enthousiasme waarmee we Ap-Art de afgelopen 43 jaren samen groot hebben gemaakt, blijkt gewoonweg niet meer toereikend om succesvol door te gaan", aldus eigenaar René Fransen. 

Begrip
Als modewinkel was Ap-Art ruim vier decennia lang een begrip in Cuijk, de regio en ver daar buiten.

Persoonlijk
René: "Al die jaren hebben we gewerkt met een vast en deskundig verkoopteam. We hebben altijd gestaan voor een ongedwongen, ongecompliceerde en informele manier van winkelen, met een echt persoonlijke service. Juist dat was onze kracht. En mode is er tenslotte om het leven een beetje mooier en verleidelijker te maken. Maar tijden veranderen; ook in de modewereld", aldus René.

Trots
"Wij zijn enorm trots op alles wat we als team hebben bereikt. Vooral op de hechte band die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd met onze klanten en leveranciers, alle Cuijkse ondernemers en de gemeente Cuijk. Als team kijken wij met een lach en een traan terug op de geweldige jaren die achter ons liggen." René vervolgt: "Het is tijd voor iets nieuws, iets anders. De leden van het Ap-Art-team gaan straks elk hun eigen weg, met een positieve blik naar de toekomst. Maar tot 31 augustus blijven we onze klanten vanzelfsprekend adviseren zoals ze van ons gewend zijn: Be A Part of it 'till the end."

Meer informatie
Ap-Art is tot en met 31 augustus geopend. Tot die tijd zijn klanten uiteraard van harte welkom. De zaak is gevestigd aan Molenstraat 20-24 in Cuijk.

Voor meer informatie kijk op de website www.apartmode.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant