Afbeelding

Royal Calypsomen treden op in Mill

Algemeen 146 keer gelezen

MILL | Kasteel Tongelaar heeft deze zomer drie intieme BBQ-feestjes op het programma staan. Met een mooie line-up van live muziek kunt u gezellig komen borrelen en luisteren of een tafeltje reserveren onder de oude beuk; Chefkok Hans staat weer achter zijn XL BBQ-smoker!

Zondag 22 juli speelt de nieuwe band van Carel Copier en medeplichtigen. Ze spelen eigen werk met een vette knipoog naar de jaren '70. De leden zijn : Rob de Waal, Carel Copier, Rene Oliemuller en Joop van Kesteren. Ex-Doe Maar drummer en zanger Carel Copier heeft na een schilder-periode zijn liefde in muziek teruggevonden in Royal Calypsomen. Copier speelde in de jaren 70 met Jan Hendriks in de band Steam. In 1978 werd hij door pianist Ernst Jansz benaderd om te komen spelen in een gelegenheidsbandje voor het Festival Of Fools, samen met Hendriks. werktitel: "De Foels Bent Doe Maar". later ingekort tot Doe Maar.

"Muziek en BBQ op het plein" is van 19.00 tot 23.00 uur, naborrelen mag. Voor meer info of het reserveren van een tafeltje: stuur een mailtje naar: info@smaakmakersmill.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant