Gennep smaakt op het PruuvemMment naar meer.
Gennep smaakt op het PruuvemMment naar meer.

Gennep smaakt op het PruuvemMment naar meer

Algemeen 180 keer gelezen

GENNEP | Likkebaardend lekkere hapjes en gerechten mag men op de vierde SumMmertimezaterdag tijdens het PruuvemMment op het Jan Lindersplein verwachten. Diverse horecagelegenheden laten zien én vooral proeven, wat ze uit de keuken zoal te voorschijn toveren. Heerlijke gerechten om te proeven onder het genot van een mooi glas wijn.

Op de Markt is het genieten met de band 'Captain Gumbo'. Toen Captain Gumbo in 1991 de eerste cd opnam was Cajun een nog relatief onbekende muziekstijl in Nederland. Dat veranderde snel toen de single "Allons a Lafayette" uitkwam. Het nummer belandde in de Top-40, cajun-bands schoten als paddenstoelen uit de grond en slagers begonnen zelfs "Cajunburgers" te verkopen. Een nieuwe rage was geboren. Op dat moment was de band op bezoek in Louisiana en speelde daar met hun grote voorbeelden in o.a. New Orleans en Lafayette.
En 's avonds gaat het programma op de Markt vanaf 20.00 uur door met een optreden van de band 'Friction and the Roots Drivers', aangeboden door de Typhoon en de Kroon.
Uitgebreide informatie over het gratis SumMmertimefestival is te vinden op
www.summmertimegennep.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant