De Vierdaagse komt ook dit jaar door Gennep.
De Vierdaagse komt ook dit jaar door Gennep.

Gennep maakt zich op voor de Vierdaagse

Algemeen 775 keer gelezen

GENNEP | De Nijmeegse Vierdaagse komt donderdag 19 juli door Gennep. Zowel de route van de veertig als de vijftig kilometer loopt door Milsbeek. Net als voorgaande jaren kunnen alle wandelaars hier bij het 'postkantoortje' in de Langstraat een Gennepse ansichtkaart versturen.

De vijftig kilometer route loopt ook door Ottersum en Gennep. In de Zandstraat ontvangen de wandelaars een overheerlijke Gennepse Vierdaagsebol, aangeboden door de OVG.

In de kernen Gennep, Ottersum en Milsbeek worden verkeersmaatregelen genomen op donderdagochtend 19 juli. Zorgt u als bewoner/ondernemer aan de route dat de auto op donderdag 19 juli van 06.00 tot 13.00 uur buiten het parcours staat en dat leveranciers op de hoogte zijn? Deze locaties en bijbehorende maatregelen worden vooraf aangegeven met borden. Meer informatie over verkeersmaatregelen en de routekaart vindt u op www.gennep.nl/vierdaagse.

Omleiding Bus 83
In verband met de doortocht van de Vierdaagse rijdt buslijn 83 op donderdag 19 juli niet via het centrum van Gennep en niet via Ottersum. Lijn 83 rijdt dan vanaf het busstation Gennep via de Brabantweg en N271 naar Milsbeek, Drie Kronen en pakt daar de reguliere route weer op.

Voor meer informatie over de doortocht van de Vierdaagse door Gennep kijk op de volgende website:
www.gennep.nl/vierdaagse.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant