Manager Niels van der Heijden in het nieuwe pand van Vivelli waar nog hard gewerkt wordt. (foto: Aileen van Tilburg)
Manager Niels van der Heijden in het nieuwe pand van Vivelli waar nog hard gewerkt wordt. (foto: Aileen van Tilburg)

Vivelli Healthclub verhuist 23 juli naar Cuijk

Algemeen 544 keer gelezen

CUIJK | Na maanden hard werken is het maandag 23 juli eindelijk zover! Dan opent het gloednieuwe filiaal van Vivelli Healthclub aan de Spinding in Cuijk de deuren. Manager Niels van der Heijden kan niet wachten: "het wordt echt zo gaaf!", zegt hij enthousiast.

Door: Aileen van Tilburg

Wie onlangs nog langs de bouwplaats is gekomen, kan het zich bijna niet voorstellen, maar volgende week is het nieuwe pand dan toch echt af. "Er is in een aantal weken tijd ontzettend werk verzet", legt Niels uit. "Er is overdag, in de avonden en in de weekenden doorgewerkt." Deze week worden de laatste puntjes op de i gezet en worden de fitnessapparaten geleverd in Cuijk. Het voormalige pand in Haps gaat na de bouwvak tegen de vlakte.

Vanaf maandag 23 juli kunnen leden komen sporten. "Het grootste gedeelte is dan klaar. De sportruimtes, de douches en de wc's. Er zullen in de weken daarna nog wel wat kleinigheidjes gedaan moeten worden, maar daar zullen de leden nauwelijks wat van merken."

Het nieuwe pand krijgt een industriële uitstraling. Onder komt een CrossFitruimte met daar omheen het nieuwe Strong Viking Lab; een speciale baan waar mensen kunnen trainen voor obstacle runs. Daarnaast wordt daar ook de fitnessapparatuur geplaatst. Op de eerste verdieping worden spinninglessen gegeven, er komt een groepslesruimte en de cardio-apparatuur komt er te staan.

"We gaan werken met bijzondere kleuraccenten", legt Niels uit. "Alle pilaren worden mooi uitgelicht in verschillende kleuren. In Wijchen werken we daar al mee en ik merk zelf dat blauw een goede invloed heeft op je trainingsprestaties."

Daarnaast komen er bijzondere levensgrote sportposters tegen een aantal wanden.

De laatste tijd heeft Niels al een aantal rondleiding gegeven. "Dat was erg leuk. Dan merk je dat de mensen echt heel enthousiast zijn."

Openingsactie
Tot 23 juli is er nog een scherpe actie voor nieuwe leden. Wie zich voor die tijd inschrijft, sport drie maanden gratis.

Opening
In het weekend van 8 en 9 september is de feestelijke opening. Iedereen is dan welkom om een kijkje te komen nemen en er worden workshops en clinics gegeven. "Er komt waarschijnlijk ook een BN'er", verklapt Niels. Het exacte programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Voor meer informatie kijk op de website
www.vivelli.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant