Afbeelding

Nieuw filiaal Jan Linders geopend in Boxmeer

Algemeen 3.565 keer gelezen

BOXMEER | In Boxmeer is woensdagochtend het nieuwe filiaal van Jan Linders feestelijk geopend aan de Burgemeester Verkuijlstraat 11.

In de straten rondom de Burgemeester Verkuijlstraat waren rode en blauwe ballonnen opgehangen om inwoners van Boxmeer te attenderen op de opening van Jan Linders. En dat was gelukt. Het was een drukte van jewelste; veel nieuwsgierige Boxmerenaren waren naar het gloednieuwe filiaal gekomen om een kijken te nemen.

Producten regio
Algemeen directeur Leo Linders, zoon van naamdrager en oprichter van de supermarkt Jan Linders, was voor de gelegenheid aanwezig. Hij stipte de nieuwe winkelformule van de supermarktketen aan in zijn openingswoord en 'De Keuken van Jan Linders', een deli-eiland in het midden van de supermarkt waar onder meer verse broodjes en pizza's worden aangeboden. Het filiaal is met beide uitgerust. Daarnaast is in het assortiment van Jan Linders Boxmeer volop ruimte voor producten uit de regio. De opening van het nieuwe filiaal in het voormalige pand van Emté Boxmeer betekende een verhuizing uit het oude pand aan de Koorstraat in Boxmeer. Deze bevindt zich slechts op een steenworp afstand van de nieuwe Jan Linders.

Rode knop
Wethouder Jeu Verstraaten van de gemeente Boxmeer noemde in zijn speech het Jan Linders-filiaal 'een mooie investering van een ondernemer in de leefbaarheid van het dorp Boxmeer'. Samen met supermarktmanager Bart Sanders drukte hij onder het toeziend oog van het uitgelopen publiek op de rode knop om de winkel officieel te openen. Hierna stroomde de supermarkt snel vol met de toeschouwers.

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 59 supermarkten in het zuidoosten van Nederland en heeft ruim 4000 medewerkers.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant