Tinkers, Drinkers, Dreamers treedt op tijdens SumMmertime in Gennep op 18 augustus.
Tinkers, Drinkers, Dreamers treedt op tijdens SumMmertime in Gennep op 18 augustus.

Ierse rockers zetten Markt in Gennep op stelten

Algemeen 384 keer gelezen

GENNEP | Dat Ierse muziek aanslaat in Gennep is al eerder duidelijk geworden. Reden voor de organisatie om weer een Ierse dag te organiseren. Op zaterdag 18 augustus vanaf 14.00 uur treden op de Markt in Gennep de bands 'Reel to Real' en 'Tinkers, Drinkers, Dreamers' op. En voor de liefhebbers vanaf 20.00 uur Rob Meulepas en Harry Hendriks, oftewel 'Two Stools' uit Oeffelt.

'Reel to Real' wordt gevormd door Ronald Peters, Frans Heys en Marcel Peters. Marcel: "Die Keltische muziek spreekt tot de verbeelding. Het zijn oude volksverhalen, die in muziek verteld worden. Er zit een ziel in de liederen en dat spreekt mensen aan. Je hoort met name in de ballades de oude verhalen van de Ieren, melancholisch en meeslepend."
'Tinkers, Drinkers, Dreamers' speelt Ierse, Engelse & Americana Folk. Al meer dan 20 jaar staan ze op diverse festivals maar het kleinere werk in pubs, cafés en kleine intieme theaters wordt ook niet geschuwd.
Het akoestische duo 'Two Stools' is ontstaan nadat muziekvrienden Harry Hendriks en Rob Meulepas het idee hadden opgevat om samen muziek te blijven maken. Een schot in de roos, want al snel bleek er veel vraag te zijn naar de muziek van dit rock & blues duo.
Meer info op
w
ww.summmertimegennep.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant