Ingo (midden) neemt de fiets in ontvangst uit handen van het team van Hans Lemmens Tweewielers.(foto en tekst: Aileen van Tilburg)
Ingo (midden) neemt de fiets in ontvangst uit handen van het team van Hans Lemmens Tweewielers.(foto en tekst: Aileen van Tilburg)

Ingo Rigters (29) wint Kliknieuws Tourspel 2018

Algemeen 871 keer gelezen

CUIJK | Ingo Rigters (29) uit Mill is de gelukkige winnaar van het Kliknieuws Tourspel 2018. Hij wint een prachtige prijs beschikbaar gesteld door Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk, namelijk een Trek Domane ALR 3 Viper Red wielrenfiets ter waarde van maar liefst 1099,00 euro!

"Fantastisch!", aldus een stralende Ingo. "Ik ben afgelopen jaar gestopt met voetbal en nog op zoek naar een nieuwe hobby. Dat zou zomaar wielrennen kunnen worden. Ik ben een groot wielerliefhebber, maar tot nu toe alleen als toeschouwer."

Ingo ontving zijn gloednieuwe fiets uit handen van Caroline Lemmens. "Dit is een hele mooie fiets voor zowel de gevorderde als de beginnende fietser. De Domane AL 3 heeft een hoogwaardig aluminium frame en een robuuste groepset, maar het is vooral de IsoSpeed decoupler die hem tot een bijzonder slimme keuze maakt voor rijders die comfortabel willen rijden op lange afstanden en ruwe wegen", vertelt ze.

Ingo liet er geen gras over groeien en scoorde ook meteen een goede fietsoutfit en liet de fiets personaliseren en op maat afstellen. "Nu is het nog zomer; mooi weer om te fietsen. Een goed moment om mijn nieuwe fiets uit te proberen", besluit hij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant