Er zijn plekken vrij bij het Senioren Hobby Centrum in Mill.
Er zijn plekken vrij bij het Senioren Hobby Centrum in Mill.

Plekken vrij bij Senioren Hobby Centrum Mill

Algemeen 342 keer gelezen

MILL | Er zijn nog enkele plaatsen vrij in het nieuwe seizoen bij het Senioren Hobby Centrum in Mill (SHC), ook voor inwoners buiten de gemeente Mill. Het nieuwe seizoen gaat in september van start.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij de taalgroep Duits, creatief met textiel, creatief sieraden maken, koperbewerking, de Bijbel praatgroep, Friese houtsnijtechnieken, glas in lood en stamboomcafé voor zowel beginners en gevorderden.

Mocht de hobbygroep waarvoor u interesse hebt momenteel voldoende deelnemers hebben, dan wordt u op de wachtlijst gezet en benadert zodra er een plaatsje vrijkomt.

Bij het Senioren Hobby Centrum in Mill zijn vooral gepensioneerden acties. "Vaak is het op die leeftijd een hele uitdaging om nog iets nieuws te leren", aldus het bestuurd. "Maar het kan wel!"

Meer informatie
Mensen die graag lid willen worden of die graag meer informatie ontvangen kunnen contact opnemen met Ans Bardoel via het telefoonnummer 06-34484962 of via het e-mailadres info@seniorenhobbycentrum.nl. Op de website staat ook meer informatie: www.seniorenhobbycentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant