Tonnie Nuijen neemt de check in ontvangst uit handen van Rob van Hulten. (foto: Aileen van Tilburg)
Tonnie Nuijen neemt de check in ontvangst uit handen van Rob van Hulten. (foto: Aileen van Tilburg)

Tonnie Nuijen uit Vianen wint tweede prijs Kliknieuws Tourspel 2018

Algemeen 698 keer gelezen

CUIJK | Tonnie Nuijen uit Vianen heeft de tweede prijs van het Kliknieuws Tourspel 2018 in ontvangst genomen. Hij kreeg een cadeaubon ter waarde van 250 euro van Fietsplus Rob in Boxmeer. "Heel erg blij mee!", aldus de gelukkige tweede-prijs-winnaar.

Tonnie vulde zijn voorspelling samen met een collega in. "We doen elk jaar samen mee. Dan maken we er onderling een klein wedstrijdje van. Mijn favoriet van dit jaar was zonder twijfel Dumoulin."

Dit jaar won Tonnie niet alleen van zijn collega, maar liet hij bijna iedereen achter zich. "Ik had het niet verwacht. Voorspellen is altijd heel moeilijk. Je weet nooit wie er valt en hoe de sprinters het doen op de berg. Ik kijk overigens ook niet alles van de Tour de France, maar als ik tijd heb, dan zit ik wel voor de buis."

Waar de winnaar zijn cadeaubon aan gaat besteden, weet hij nog niet. "Ik wielren zelf niet, ik ben een echte voetballer, maar ik heb vorige jaar wel een gewone nieuwe fiets gekocht. Wellicht kan ik daar wat voor kopen. En anders hebben mijn kinderen nog wel wat wensen", besluit hij met een lach.

Vorige week stond Ingo Rigters uit Mill al met een artikel in deze krant. Hij won de eerste prijs; een Trek Domane ALR 3 Viper Red wielrenfiets ter waarde van 1099,00 euro beschikbaar gesteld door Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant